Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΟΙ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΖΟΥΡΑ!

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ...






Οι νέοι δήμοι του σχεδίου «Καλλικράτης» ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ-ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 1-0


7 σχόλια:

  1. ε....όχι.Αίσχος. Πως το επιτρέπουμε όλον αυτόν τον εξευτελισμό?.Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο επιστημονικής σημασίας. Δεν ντρέπονται οι σάτιροι??
    Νομίζω έχετε ξεφύγει για τα καλά έτσι??
    Αίσθηση χιούμορ μηδέν?? Καλά κάνουν και τους κράζουν.Σας ενοχλέι που τυγχάνει να είναι σητειακοί??Ως θερμοί τους υποστηρικτές βέβαια προφανώς και προσβάλεστε. Άξιοι της μοίρας μας είμαστε και πάρτε το χαμπάρι... Και ο τίτλος <> είναι πιο γελίος από όλα τα άλλα.
    Θέλετε να σας πώ εγώ που φτάσαμε??
    Ανοίξτε μάτια και αυτία και δείτε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.
    Φτάσαμε να ζούμε σε μια πόλη που όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο αποτρόπαιη από όποιαδήποτε άλλη του νομύ. Δυτικό μπαστάρδεμα το λένε αυτό.Η οποία δεν έχει ίχνος κοινωνικής πρόνοιας και προοπτικης. Για πολιτισμό καλύτερα να μη μιλήσω, γιατί νομίζω πως η τελευταιά πολιτισμική μας πρόοδο σταμάτισε στον ερωτόκριτο..την εποχή του Κορνάρου...(είμαι κάπως υπερβολική εντάξει του Δασκαλογίαννη.)Από αισθητική αφήστε το καλύτερα... Για τους νεόπλουτους΄ούτε λόγος προφανώς.. Να πω κι άλλα..? Και έτσι οι πολιτισμένοι σητειακοί κράζαμε μια ζωή τους ούγκα -ούγκα γεραπετριτες.. Αν είμασταν όσοι πολιτισμένοι λέμε θα προσπαθήσουμε να τους εκπολιτίσουμε και αυτούς...Δε θα κρατούσαμε τη φωτία μόνο για μας.. Έτσι έκαναν πάντα στα βάθη των χρόνων οι ΄πολιτισμένοι στους απολίτιστους.. Αλλτρουιστές...
    Καθίστε τώρα στα αυγά σας και μην ξεχάσετε στις δημοτικές εκλογές όλοι στις κάλπες... Για να εκλέξουμε τον κρατούντα μας.. ¨Οσο για τις κοινοβουλευτικές εκεί δεν το συζητώ... Οι πρασινοφρουροι θα μίλήσουν... Και οι περισσότεροι από έσας μεταξύ των άλλων... Χαίρεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιστημονικής φαντασίας ήθελα να πω παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθεύει ότι η Κίνηση Πολιτών θέλει να κατεβάσει δήμαρχο και ο Καρχιμάκης δεν τους αφήνει???
    αν αληθεύει, μπράβο σας ρε παιδιά, έχετε πυγμή και είστε ανεξάρτητοι. Μαχητικοί από την αρχή, φαντάσου να κατέβετε κιόλας και ν' αρχίσετε να δέχεστε εντολές από δω κι από κει.
    Ξεκινήσατε πολύ ωραία την κίνησή σας και όλη η σητεία σας χειροκροτεί γι αυτό, μην το χαλάτε όμως αν έχετε σκοπό να παίζετε κι εσείς παιχνιδάκια όπως το Πασοκιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέο είναι αυτό??Κυκλοφορεί κάποια τέτοια φήμη?? Καλά πόσοι Πασοκοι Θα είναι υποψήφιοι στο Δήμο Σητείας?
    Οι δηλωμένοι είναι ήδη 2. Λέτε να χωράει και άλλος?
    Ή μήπως ο υποψήφιος που 'ίσως ' κατεβάσει η κίνηση πολιτών δε θα είναι Πασόκος άλλα κάποιος αριστεροκουλτουροσυριζέος του τύπου ¨Θέλω να γίνω ΠασοκοΔημαρχος στη θέση του ΠασοκοΔημάρχου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που ακούγονται περί φίμωσης της Κίνησης πολιτών και περί πολιτικής παρέμβασης από το ΠΑΣΟΚ είναι γελοιότητες και δεν ισχύουν.
    Η Κίνησή μας απέδειξε στο πρόσφατο παρελθόν ότι δε διστάζει να αντιπαρατεθεί και να ασκήσει κριτική σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το πολιτικό του χρώμα και την πολιτική του θέση,προκειμένου να υπερασπιστεί το συμφέρον του τόπου στον οποίο επιλέξαμε να ζήσουμε και να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορείται να μου πειτε σας παρακαλώ με συγκεκριμένα επιχειρήματα αυτή τη φορά πότε στο πρόσφατο παρελθόν αντιπαρατέθηκε και άσκησε κριτική στον κ.Κουρουπάκη ή στον κ.Καρχιμάκη? Ευχαρίστω εκ των προτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://kepolsitias.blogspot.com/2010/07/blog-post_7181.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή