Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ


ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΛΙΘΙΝΩΝ



Βρισκόμαστε σήμερα εδώ σαν ενεργοί πολίτες Σητείας αλλά και σαν Στειακοί για να σας δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας και να σας πούμε για άλλη μια φορά πως είμαστε δίπλα σας για να αγωνιστούμε για την αλλαγή αυτής της άδικης, ανιστόρητης και κόντρα στη θέληση των κατοίκων απόφασης που οδήγησε το Δήμο Μ. Γιαλού στην Ιεράπετρα.

Να σας πούμε πως είμαστε όπως και σείς, βαθιά πληγωμένοι από την εξέλιξη αυτή την οποία δεν μπορούμε να κατανοήσουμε και δεν πρόκειται να αποδεχτούμε.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε πως με πρόφαση μια προσυνενοημένη και ιδιοτελή απόφαση οχτώ ανθρώπων, άλλαξε ο αρχικός σχεδιασμός που προέβλεπε Σητεία και πήγε ο Δήμος Μ Γιαλού στην Ιεράπετρα. Κόντρα στην επιστημονική άποψη του ΙΤΑ, τα ιστορικά δεδομένα, τη θέληση των κατοίκων αλλά και το συμφέρον της ευρύτερης περιοχής.

Τιμάμε σήμερα εδώ έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε και έδωσε τη ζωή του για την Δημοκρατία.

Και Δημοκρατία είναι, τις εξελίξεις να οδηγεί η βούληση των πολιτών μιας περιοχής και όχι τα προσωπικά συμφέροντα μιας ετερόκλητης ευκαιριακής πλειοψηφίας.

Δημοκρατία είναι οι αποφάσεις για το μέλλον μιας περιοχής να παίρνονται ανοιχτά και με βάση τη λογική και την θέληση των κατοίκων, όχι πίσω από γραφεία και κλειστές πόρτες με βάση την κομματική επιρροή.

Αυτή η απόφαση είναι λάθος και δεν θα περάσει. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να την αλλάξουμε και θα είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Δίνουμε ραντεβού εδώ του χρόνου, ελπίζουμε σε έναν ενιαίο Δήμο Σητείας όπως οι κάτοικοι απαιτούν αλλά και η ιστορία και το συμφέρον της περιοχής επιβάλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου