Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ

Μετά από αυτό το ξεκάθαρο αποτέλεσμα, ζητούμε να πάρουν επιτέλους ξεκάθαρη θέση: η Κυβέρνηση, οι βουλευτές του νομού, ο Νομάρχης, η ΤΕΔΚ Λασιθίου και η Περιφέρεια Κρήτης.

Απαιτούμε την επιστροφή του Δήμου Μακρύ Γιαλού στο σύνολό του στη Σητεία, χωρίς άλλες δικαιολογίες, νομικά κωλύματα και καθυστερήσεις.
Επίσης, απαιτούμε την παραίτηση του Δημάρχου Μακρύ Γιαλού κ. Θεοδόση Καλατζάκη και των οκτώ δημοτικών συμβούλων που μεθόδευσαν τη μετακίνηση του Δήμου Μακρύ Γιαλού στο Δήμο Ιεράπετρας. Η μεθόδευση αυτή κόντρα στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τη γνωμοδότηση του Ι.Τ.Α., όπως αποδείχτηκε πανηγυρικά σήμερα, είναι κόντρα και στη θέληση των δημοτών του Μακρύ Γιαλού.


Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!



ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. τελικά ήτανε εύκολη υπόθεση...η κίνηση είναι φτιαγμένη για πιο δύσκολες προκλήσεις και αυτό θα φανεί στο μέλλον! Μπράβο στην κίνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 1023 ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΠΑΝ 980 ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΕ: ΧΩΡΙΟ ΤΑΔΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟΙ....ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή