Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή τις τελευταίες μέρες στοχοποιούμαστε για οποιοδήποτε ανώνυμο έγγραφο κυκλοφορεί στην πόλη μας, είτε σα φεϊγ βολάν είτε σαν αφίσα, θέλουμε να κάνουμε σαφές πως όλα τα έγγραφα που προέρχονται από εμάς, φέρουν την υπογραφή μας. Αυτό είναι μία κεντρική επιλογή μας, αφού πιστεύουμε ότι η γνώμη στη Δημοκρατία πρέπει να εκφράζεται επώνυμα.
Υπάρχει οργή στην κοινωνία, τόσο από τη διχοτόμηση της επαρχίας, όσο και από την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και οι πολίτες ψάχνουν τρόπους να διαμαρτυρηθούν. Είμαστε μαζί τους, ωστόσο δε μπορούμε να υϊοθετούμε κείμενα που δεν έχουμε συντάξει εμείς.
Όσοι βλέπουν στη Κίνησή μας εχθρούς, τους πληροφορούμε πως το μοναδικό μας κίνητρο είναι η πρόοδος του τόπου που επιλέξαμε να ζήσουμε. Δε θέλουμε, ούτε επιδιώκουμε καμία προσωπική αντιπαράθεση.
Αν ωστόσο αναγκαστούμε να συγκρουστούμε, θα το κάνουμε με το ζήλο και την όρεξη που έχουμε δείξει στο πρόσφατο παρελθόν, πετυχαίνωντας την αφύπνιση όλων,  πολιτών και πολιτικών και πάντα ανοιχτά, φανερά, χωρίς κομματικούς  χρωματισμούς και προσωπικές στρατηγικές.
Αποτέλεσμα αυτής της στάσης μας είναι η θετική γνώμη της πλειοψηφίας του τοπικού πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου