Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ηλεκτρονική Δημοκρατία

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει αγανάκτηση στον κόσμο, ο οποίος δεν αντέχει άλλο εμπαιγμό και υποκρισία, δεν έχει πια διάθεση να διαγράψει τίποτα από τη μνήμη του, δε γουστάρει πια αδιαφανείς διαδικασίες, ξεπούλημα και οπισθοδρόμηση.

Τις τελευταίες μέρες συναντάμε συμπολίτες μας στους δρόμους της Σητείας, εκ των οποίων οι περισσότεροι  χαιρετίζουν και επικροτούν την προσπάθειά μας λέγοντας "οι νέοι άνθρωποι πρέπει να βγούν μπροστά " και πιστεύω ότι βρήκαν τον τρόπο να ενωθούν.
Είναι πραγματικά παρήγορο στις μέρες μας, μέσω των νέων τεχνολογιών και των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως τα blogs  και τo Facebook, τόσοι νέοι άνθρωποι να αντιδρούν και να ενώνουν τη  φωνή τους .
Ό,τι καταφέραμε όλοι μάζι τις περασμένες μέρες, προκαλώντας ένα τσουνάμι στα ήρεμα πολιτικά νέρα της Σητείας, μιας μπονάτσας που είχε βολέψει για τα καλά τους πηδαλιούχους αυτού του τόπου (καπετάνιους και μούτσους τους), δε θα είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή και αστραπιαία διάδοση, αν δεν υπήρχαν αυτά τα ιντερνετικά εργαλεία.
Θέλουμε λοιπόν  να  ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους χρήστες του διαδiκτύου, γιατί σήμερα το group για το Μακρύ Γιαλό στο Facebook ξεπέρασε τα 1000 άτομα και συνεχίζει...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης που αγκαλιάζετε και το παρόν blog, το οποίο αν και λειτουργεί μόλις δύο μέρες, έχει πολλούς επισκέπτες μέχρι στιγμής.
Σας καλούμε να συνεχίσετε να αγκαλιάζετε το παρόν διαδικτυακό στέκι, το οποίο επιδιώκουμε να γίνει ένα ελεύθερο βήμα για όλους  μας, ένας μοντέρνος τρόπος για να επεμβαίνουμε στα τοπικά δρώμενα.

                                                                                                                                              Μ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου