Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ


Αγαπητοί κύριοι και κυρίες της όντως αυτοαποκαλούμενης ομάδας επανίδρυσης.
Εμείς και σας είπαμε ποιοι είμαστε και το καταστατικό μας μπορείτε να διαβάσετε όποτε επιθυμείτε.
Οι πραγματικά αυτοαποκαλούμενοι λοιπόν είστε εσείς, μια ομάδα που το μόνο που προσπαθείτε να δημιουργήσετε είναι εντυπώσεις και μάλιστα ψευδείς.
Πληροφοριακά σας λέμε ότι πολλά μέλη της κίνησης κατάγονται από τα χωριά του πρώην Δήμου Μ. Γιαλού, οπότε τυγχάνει να γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα αλλά και να έχουμε γνώση και άποψη για γεγονότα και καταστάσεις.
Οι πολίτες του πρώην Δήμου Μ Γιαλού εκφράστηκαν για το που βλέπουν το μέλλον του τόπου τους με τα δημοψηφίσματα και τις πολύ πρόσφατες Δημοτικές εκλογές και τα τέσσερα χωριά, κόντρα στις υποσχέσεις αλλά και τις απειλές της άλλης πλευράς επέλεξαν να ενταχθούν στην Σητεία.
Πάψτε λοιπόν να αγνοείτε την θέληση τους.
Σταματήστε να σπέρνετε διχόνοιες ανάμεσα στους πολίτες της περιοχής, αλλά και τις πόλεις της Σητείας και της Ιεράπετρας και δείτε πραγματικά την κατάσταση στην οποία άφησε την περιοχή της παραλίας του Μ. Γιαλού για την οποία τόσο κόπτεστε, ο πρώην Δήμος στα 12 χρόνια που λειτούργησε.
Χωρίς πολεοδομικό σχεδιασμό, με μια άναρχη δόμηση η οποία ουσιαστικά καταστρέφει την ομορφιά της περιοχής, χωρίς ούτε καν μελέτη για βιολογικό καθαρισμό και με την παράκαμψη της παραλίας να στέκει τόσα χρόνια ατελείωτη.
Έχει αποδειχτεί ότι το κάθε χωριό και δήμος απέτυχε.
Όσο για τα συρματοπλέγματα αλλά και τα σύνορα τα οποία τόσο συχνά αναφέρετε, αυτά βρίσκονται μόνο στο μυαλό σας.
Σταματήστε να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε στην επανένωση της παραλίας βοηθήστε ώστε και τα υπόλοιπα χωριά της πρώην επαρχίας Σητείας, να ενταχθούν στον σημερινό Δήμο Σητείας όπως το αρχικό σχέδιο του Ι.Τ.Α. προέβλεπε αλλά και η ιστορία και η θέληση των πολιτών επέβαλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου