Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Κυριακή 6 Μαΐου 2012


Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ CHARTER ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών χαιρετίζει την άφιξη του πρώτου charter που προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο της πόλης μας  ΄΄Βιτσέντζος  Κορνάρος΄΄  την περασμένη Δευτέρα 30 Απριλίου.
Η άφιξη αυτή μπορεί να αποτελέσει,  εάν την εκμεταλλευτούμε σωστά, σεβόμενοι τους επισκέπτες  που έρχονται για πρώτη φορά στην περιοχή , μια ουσιαστική αλλαγή προς το καλύτερο, για την τουριστική ανάπτυξη όλου του Δήμου Σητείας, από την Κάτω Ζάκρο ως το Μακρύ Γιαλό, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Λασιθίου.
Μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να πάρει επιτέλους και η περιοχή μας την θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη της Κρήτης.
Μένει πια να τελειώσει το πολύπαθο και μισοτελειωμένο νέο κτίριο αφίξεων ώστε το Αεροδρόμιο μας να ολοκληρωθεί.
Εμείς σαν Ενεργοί Πολίτες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν και προσέφεραν ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το όραμα της σύνδεσης της Σητείας με το εξωτερικό. Αλλά προπαντός θα θέλαμε να στρέψουμε την ματιά μας και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πρωτοπόρους εκείνους ρομαντικούς συμπολίτες μας που πίσω στην δεκαετία του 1970 είχαν το όραμα αυτό του Αεροδρομίου και οι οποίοι κόπιασαν προσφέροντας προσωπικό χρόνο και χρήμα ώστε σήμερα να μπορεί η περιοχή μας  να υποδεχτεί,   πτήσεις απευθείας από το εξωτερικό.
Εμείς σαν Ενεργοί Πολίτες, σκοπεύουμε να διοργανώσουμε στο άμεσο μέλλον  ένα αφιέρωμα,  ως ελάχιστο φόρο τιμής, προς τους συμπολίτες μας ,  οι οποίοι είχαν το όραμα αλλά και την θέληση  να ξεκινήσουν  αυτή την γιγάντια προσπάθεια στα τέλη της δεκαετίας του 1970.  Είναι καιρός  ως κοινωνία,  να αποδίδουμε τα  εύσημα μας εκεί που πραγματικά αξίζει.
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου