Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ


Τα τελευταία χρόνια ζήσαμε και εξακολουθούμε ζούμε πολλαπλές κινητοποιήσεις του λαού της περιοχής με στόχο την επιβίωση του νοσοκομείου μας. Σχέδια περίεργων τεχνοκρατών, που εξετάζουν μόνο με οικονομικά κριτήρια θέλουν την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας αλλά η δυναμική αντίδραση μας δεν τους έχει επιτρέψει να τα πραγματοποιήσουν.
Ότι όμως δεν κατάφεραν να περάσουν στα χαρτιά το πραγματοποιούν στην πράξη αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις των αποφάσεων τους στην υγεία των πολιτών.
Έτσι, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, και ενώ αναστέλλονται κατά κανόνα κάθε τέτοιου είδους πράξεις, ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος, έκανε αποδεκτό το αίτημα απόσπασης της χειρουργού του νοσοκομείου Σητείας κ. Δασκαλάκη σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Να σημειωθεί ότι αυτό έγινε παρά την αρνητική εισήγηση της Διοίκησης του νοσοκομείου και της Διεύθυνσης της Χειρουργικής Κλινικής, αφήνοντας την περιοχή μας πολλές μέρες κάθε μήνα χωρίς εφημερεύοντα χειρουργό, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς.
Τι πρέπει να γίνει;
  • Να αντιληφθεί ο κ. Λοβέρδος το λάθος του και να ανακαλέσει την απόφαση του.
Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για την κοινωνία αν θέλει να φωνάξει για την αδικία που γίνεται σε βάρος της αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται να προσφέρει ουσιαστικά στον τόπο και όχι μόνο στα λόγια.



Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου