Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Μ. ΓΙΑΛΟΥ

Το τριμελές πρωτοδικείο απέρριψε όπως ήταν φυσικό την ένσταση που είχαν κάνει οι κκ Μαστοράκης, Καλατζάκης και μερικοί άλλοι πολιτικοί φίλοι τους από την Ιεράπετρα, εναντίον του συνδυασμού ΑΑΑ του κ. Λατζανάκη. Μια ένσταση του κου Καλατζάκη εναντίον των κατοίκων του δήμου του!


Ως Σητειακοί δεν πρόκειται να ξεχάσουμε την στάση του κ. Βγώντζα ο οποίος ενώ έχει τόσο βοηθηθεί από τους ψήφους των Σητειακών του Ηρακλείου και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης στην πόλη μας στο παρελθόν, επέλεξε να παραστεί ως συνήγορος υπεράσπισης σ΄αυτή την δίκη κατά της αυτοδιάθεσης και της ελεύθερης βούλησης των πολιτών. Συγχαρητήρια.

Ευτυχώς η δικαιοσύνη είδε το αυτονόητο του δίκαιου, της δημοκρατίας και της λογικής.

Απομένει πλέον και η πολιτική εξουσία να δει το λάθος που έγινε με την προσάρτηση του δήμου Μ. Γιαλού στην Ιεράπετρα, κόντρα στον αρχικό σχεδιασμό του Ι.Τ.Α. τη θέληση των πολιτών, αλλά και της ιστορίας της περιοχής και να το διορθώσει.

Αναμένουμε, μετά την δικαίωση του συνδυασμού, να έλθει επιτέλους και η δικαίωση των πολιτών που με τους αγώνες τους όλον αυτόν τον καιρό, έχουν αποδείξει την θέλησή τους για συνένωση με τον δήμο Σητείας.



ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ

http//www.kepolsitias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου