Καλώς ήλθατε στο ελεύθερο βήμα έκφρασης των Σητειακών

Ένα βήμα για όλους σας

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σητείας καλωσορίζει στον νέο δήμο Σητείας, τις τοπικές κοινότητες των Λιθινών, Περβολακίων, Χρυσοπηγής και Πεύκων.


Καλωσορίζει τους κατοίκους των περιοχών αυτών στον ιστορικό και φυσικό τους χώρο, από τον οποίο ποτέ δεν έπρεπε να είχαν αποσπαστεί.

Δεν πανηγυρίζουμε, αισθανόμαστε δικαιωμένοι, γιατί ένας τίμιος και δύσκολος αγώνας σχεδόν ολοκληρώθηκε. Λέμε σχεδόν, γιατί δεν ξεχνάμε ότι οι άλλες δύο τοπικές κοινότητες της επαρχίας Σητείας, το Σταυροχώρι και ο Άγιος Στέφανος, παραμένουν στον Δήμο Ιεράπετρας.

Η εξέλιξη αυτή σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί νίκη της Σητείας έναντι της Ιεράπετρας ούτε νίκη των Σητειακών έναντι των Ιεραπετριτών, με τους οποίους πραγματικά, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

Αποτελεί όμως σίγουρα νίκη της Δημοκρατίας και της λαικής βούλησης (όπως αυτή εκφράστηκε με τον πιο σαφή τρόπο τόσο με τα δημοψηφίσματα όσο και με τις εκλογές), έναντι προσωπικών σχεδιασμών.

Αποτελεί νίκη της λογικής και της δικαιοσύνης έναντι των υπόγειων πολιτικών μηχανισμών.

Είναι καιρός πλέον οι δύο πόλεις, Ιεράπετρα και Σητεία, να δούμε αυτά που μας ενώνουν και να πορευτούμε στο μέλλον, αγωνιζόμενοι για το καλό όλου του νομού.

Ενωμένοι μπορούμε περισσότερα, για την ανάπτυξη του τόπου.



http// kepolsitias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου